Verse lokaal geteelde, biologische en vegetarische maaltijden!

Vandaag tekenen Abt Henry Vesseur en Falco Janssen (Directeur Zorgboerderij Slangenburg) een samenwerkingsovereenkomst. Vanaf 8 april  gaat de zorgboerderijen de lunches en avondmaaltijden verzorgen voor de gasten van de Abdijhoeve!

De maaltijden worden zoveel mogelijk lokaal geteeld (de zorgboerderij heeft 2 hectare moestuin en prachtige kassen) en wordt uitsluitend met biologische ingrediënten gewerkt.

Ellis, een professionele kok zal samen met een aantal mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, ervoor gaan zorgen dat de gasten dagelijks verse maaltijden geserveerd krijgen. De cliënten van de zorgboerderij leren op deze manier te werken als keukenhulp op weg naar een betaalde baan!

Voor veel gasten van de Abdijhoeve gaat een langer bestaande wens in vervulling.

Wij wenden Ellis en haar team veel succes!.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!